DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  Eén organisatie die uitzenders en intermediairs op alle fronten kan ondersteunen

  Terug

  All About Flex is de nieuwe merknaam waarin de bekende organisaties Professionals in Flex, Subsidie Partner en About Payrolling hun krachten hebben gebundeld. Daar hoort een nieuwe, frisse huisstijl bij. En dus ook een “nieuwe” nieuwsbrief.

  De nieuwe naam illustreert onze unieke positie: één organisatie die uitzenders en intermediairs op alle fronten van de backoffice kan ondersteunen. Van advies tot volledige uitbesteding.

  Met onze professionals kunnen we u helpen met het optimaliseren van uw kostprijs of processen, of invulling van een tijdelijke functieInterim management op uw backoffice. Met een abonnement op Backoffice Support bieden we weer een structurele oplossing om het kennisniveau in uw organisatie op peil te houden en met AVG Support zorgen we dat uw organisatie ook echt privacy-proof wordt én blijft. En uiteraard bieden we ook nog steeds de volledige outsourcing van uw backoffice als optie.

  Kortom: met ons complete dienstenpakket en onze experts staan we als vanouds voor u klaar. Of u nu overweegt te starten of een complexe uitdaging heeft: wij helpen uw organisatie sterker en groter te maken.

  Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt naar onze nieuwe organisatie. De komende maanden zult we u steeds meer diensten aanbieden om uw kennis en uw onderneming te versterken. In deze nieuwsbrief kondigen we alvast trots een nieuwe dienstverlening aan. Als eerste dienstverlener in de branche mogen wij de Perspectiefverklaring verstrekken: voor flexkrachten een volwaardig, door de banken geaccepteerd alternatief voor de werkgeversverklaring.