DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  voor uitzenden en detacheren

  Alle diensten

  De core business van een intermediair op de arbeidsmarkt is het plaatsen van zoveel mogelijk kandidaten. Backoffice werkzaamheden van een uitzendbureau zoals het verlonen van medewerkers en de facturatie naar klanten zijn heel belangrijk, maar nemen ook veel tijd in beslag.

  All About Flex neemt de backoffice van uw uitzendbureau uit handen en ontzorgt u zo. Het uitbesteden van uw backoffice, zoals salarisverwerking en/of uitzendadministratie, helpt bij het opstarten van uw uitzendbureau en het uitbouwen daarvan.

  Verzorgen backoffice voor intermediairs

  Backoffice uitzendbureau uitbesteden

  Uitleg backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus

  Door een partnership met All About Flex aan te gaan, houdt u meer tijd over voor de commerciële kant van uw bedrijf. U kunt zich richten op het acquireren van vacatures, het werven van kandidaten en daadwerkelijk plaatsen. U besteedt de backoffice activiteiten van uw uitzendbureau uit aan All About Flex. Zij verzorgt niet alleen de backoffice voor uitzendbureaus, maar ook de backoffice voor werving en selectiebureaus en backoffice voor detacheringsbureaus.

  Facturering door ons rechtstreeks aan uw klant

  All About Flex verloont de gewerkte uren van de door u geworven kandidaten en belast/factureert uw opdrachtgever rechtstreeks. Dit doet All About Flex tegen het door u met de opdrachtgever afgesproken uurtarief (inclusief uw marge).

  All About Flex stuurt u wekelijks een credit-marge-overzicht. Wanneer uw klant de factuur heeft betaald, wordt uw marge aan u betaald door middel van een credit-marge-factuur. U hoeft dus zelf niet te factureren.

  Debiteurenrisico uitzendbureau uitbesteed

  Uw debiteurenrisico ligt volledig bij All About Flex. Ook bij eventuele incassoprocedures en/of faillissementen. Daarnaast financiert All About Flex de betaaltermijn van de debiteuren en salarissen voor.

  Bij backoffice dienstverlening exclusief debiteurenbeheer factureert All About Flex aan u als intermediair. All About Flex verloont de gewerkte uren van de door u geworven kandidaten en belast/factureert deze aan u door tegen het afgesproken tarief. U leent zelf de kandidaten door aan opdrachtgevers.

  Debiteurenbeheer en voorfinanciering uitzendbureau

  Voor zowel uitzendorganisaties als werving- en selectiebureaus geldt dat naast de administratie het debiteurenbeheer en de voorfinanciering door All About Flex kan worden verzorgd.

  Private label

  Onder bepaalde voorwaarden biedt All About Flex een private label. Op de correspondentie/uitingen van All About Flex staat dan uw eigen logo. U blijft hierdoor herkenbaar voor uw klanten en medewerkers.

  Portal voor urenregistratie en meer

  All About Flex biedt u een dedicated portal voor urenregistratie en steeds meer functionaliteiten. In overleg is veel mogelijk.

  Samenwerking aangaan

  Onze organisatie bundelt tientallen jaren kennis en ervaring van de bedrijfsvoering van een uitzendonderneming. Met meer dan 25 jaar ervaring met uitzenden en backoffice dienstverlening  en ontstaan vanuit een uitzendorganisatie kunt u terugvallen op een deskundige, betrouwbare partner. De samenwerking aangaan? Klik dan hier.

  De basis van backoffice dienstverlening

  De backoffice dienstverlening van All About Flex is gebaseerd op uitzendwetgeving en de Cao voor uitzendkrachten van de NBBU. Daardoor kunnen werknemers meer flexibel werken als zij op de loonlijst van All About Flex staan dan indien zij bij uzelf op de loonlijst staan.

  Fasensysteem

  In de Cao voor Uitzendkrachten staat het fasensysteem beschreven:

  • Fase A: 78 gewerkte weken binnen een tijdvak, waarbij het einde van de opdracht einde van de uitzendovereenkomst betekent;
  • Fase B: maximaal 6 contracten voor bepaalde tijd binnen een periode van 4 jaar (vervolg op fase A), waarbij het contract alleen kan worden opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn;
  • Fase C: contract voor onbepaalde tijd met All About Flex.