DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  De backoffice van uw uitzendbureau uitbesteden De backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt

  Alle diensten

  De core business van een intermediair op de arbeidsmarkt is het plaatsen van zoveel mogelijk kandidaten. Backoffice werkzaamheden van een uitzendbureau zoals het verlonen van medewerkers en de facturatie naar klanten zijn heel belangrijk, maar nemen ook veel tijd in beslag. All About Flex neemt de backoffice van jouw uitzendbureau over en ontzorgt je zo. Het uitbesteden van jouw backoffice, zoals salarisverwerking en/of uitzendadministratie, helpt bij het opstarten van jouw uitzendbureau en het uitbouwen daarvan. Met All About Flex als jouw backoffice partner heb je een ervaren collega op afstand.

  Backoffice voor Uitzenden en detacheren

  Wij werken op basis van het no-cure-no-pay-principe met een lage instapdrempel. Geen kleine lettertjes of ingewikkelde procedures, maar transparante voorwaarden en heldere communicatie. All About Flex is geen ‘verloningsmachine’ waar je je een nummer voelt, maar is jouw partner in goed werkgeverschap die je werk uit handen neemt en fungeert als sparringpartner.

  Werkwijze All About Flex bij het uitbesteden van uw backoffice

  Met onze samenwerking behoudt jouw organisatie haar eigen DNA en identiteit. Je hebt volledig zelf de controle over jouw bedrijfsvoering en bent te allen tijde onafhankelijk. Zodra je een kandidaat hebt geplaats, komen wij in beeld. Jij geeft de plaatsingsafspraken en -voorwaarden aan ons door. Wij controleren of de gemaakte afspraken in overeenstemming zijn met de geldende wet- en regelgeving en adviseren indien nodig. Alle vervolgacties die nodig zijn om de kandidaat een dienstverband aan te bieden en de klant te registreren worden door onze professionele backoffice collega’s geregeld.

  Hulp bij je groei

  Zo heb jij meer tijd voor de commerciële kant van jouw bedrijf. Je kunt je richten op het acquireren van opdrachten, het werven van kandidaten en het begeleiden van de groei van jouw organisatie. Indien gewenst kan All About Flex hierbij helpen. Door samenwerken te werken met All About Flex kan je de administratieve, financiële en juridische zaken loslasten en doen waar jij goed in bent. Dat regelen we voor je.

  Partners in goed werkgeverschap!

  Backoffice uitzendbureau uitbesteden

  Uitleg backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus

  Voordelen van een backoffice partner

  Door samen te werken met All About Flex als jouw backoffice partner kan je direct starten met ondernemen. Door onze snelle implementatie kun je binnen een week uitzenden. Wat wij als partner voor je doen?
  • Je volledige ontzorgen op het gebeid HR en Contractbeheer;
  • Het loon van uitzendkrachten goed en tijdig uitbetalen;
  • De lonen voorfinancieren;
  • Het debiteurenbeheer zonder debiteurenrisico verzorgen;
  • Het geven van advies van door Flex experts;
  • Het beschikbaar stellen van een eigen uitzendportal voor urenregistratie en meer;
  • Het voldoen aan de certificeringseisen;
  • Alles met jouw logo en in jouw huisstijl.

  De basis van backoffice voor uitzenden en detacheren

  Backoffice voor uitzenden en detacheren is gebaseerd op uitzendwetgeving en de Cao voor uitzendkrachten van de NBBU. Dit biedt ons de mogelijkheid om uitzendkrachten voor een langere periode en flexibel uit te lenen.

  Fasensysteem

  In de Cao voor Uitzendkrachten staat het fasensysteem beschreven:

  Fase A: 52 gewerkte weken binnen een tijdvak, waarbij het einde van de opdracht einde van de uitzendovereenkomst betekent;

  Fase B: maximaal 6 contracten voor bepaalde tijd binnen een periode van 4 jaar (vervolg op fase A), waarbij het contract alleen kan worden opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn;

  Fase C: contract voor onbepaalde tijd met All About Flex.