DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  Uitzendkrachten

  Terug

  Jouw opdrachtgever maakt gebruik van onze dienstverlening. Op basis van een uitzendovereenkomst zal je door ons te samen met onze aangesloten intermediairs ter beschikking worden gesteld aan een opdrachtgever. Ondanks dat je feitelijk je werkzaamheden bij de opdrachtgever uitvoert, zijn wij – All About Flex – jouw werkgever. Wij vinden het belangrijk dat wij duidelijk met jou communiceren.

  Salariszaken goed geregeld

  Jouw opdrachtgever maakt gebruik van onze backoffice dienstverlening. Op basis van een uitzendovereenkomst zal je door ons te samen met onze aangesloten intermediairs ter beschikking worden gesteld aan een opdrachtgever. Ondanks dat je feitelijk je werkzaamheden bij de opdrachtgever uitvoert, zijn wij – All About Flex – jouw werkgever. Jij als werknemer weet daarmee zeker dat zaken zoals betaling van salaris en het vakantiegeld, vakantiedagen altijd tijdig en perfect zijn geregeld!

  Goed communiceren

  Wij vinden het belangrijk dat we duidelijk met je communiceren. Op deze website een toelichting op onze dienstverlening, onze manier van werken en andere informatie zoals bijvoorbeeld over het opbouwen van pensioen en wat te doen in geval van ziekte.

  Bel gerust met jouw vraag

  Salaris, belastingen, onze uitzendwetten, arbeidsrecht en cao’s zijn best heel ingewikkelde onderwerpen. Heb je er een vraag of opmerking over, bel dan gerust met een medewerker van All About Flex. Je kunt ons bereiken op nummer +31 (0)88 020 4400. De meest gestelde vragen en downloads staan ook op deze website.