DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

Payrolling

Alle diensten

Uw organisatie wil snel en goed reageren op nieuwe ontwikkelingen in uw markt. Flexibiliteit in uw personeelsbestand is daarom noodzakelijk. Met payrolling kunt u uw personeelsbestand flexibel inrichten.

Payrolling

All About Flex neemt uw medewerker(s) in loondienst en is juridisch werkgever. De werkgeversrisico’s, loon- en personeelsadministratie en andere werkzaamheden liggen bij All About Flex.

Na het aanmelden nieuwe medewerker gaat het vanzelf

Het is u veel waard dat uw medewerkers met plezier werken. All About Flex laat de personeelsadministratie en verloning vlekkeloos verlopen en draagt daar zo zeker aan bij. Nadat u een medewerker heeft aangenomen meldt u deze bij All About Flex aan. Zij verzorgt dan de vereiste administratieve handelingen zoals het maken van een arbeidsovereenkomst, het vormen van het personeelsdossier, het afdragen van wettelijke premies, enzovoort.

Doorbetaling en begeleiding bij ziekte

Wekelijks geeft uw medewerker zijn daadwerkelijk gewerkte uren door aan All About Flex. Op basis daarvan verloont All About Flex de medewerker, betaalt deze uit en stuurt een salarisstrook toe. U ontvangt periodiek één factuur en betaalt een vast uurtarief tegen het aantal daadwerkelijk gewerkte uren. All About Flex is verantwoordelijk voor doorbetaling en begeleiding in het geval van ziekte.

Flexibiliteit in contractvormen

U heeft meer flexibiliteit in contractvormen omdat wij de CAO van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) toepassen. Hierdoor heeft u geen verplichting tot een vast dienstverband na drie contracten en heeft u de mogelijkheid de proeftijd te verlengen.

De basis van payrolling

Payrolling is gebaseerd op uitzendwetgeving en de CAO voor uitzendkrachten van de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Daardoor kunnen werknemers meer flexibel werken als zij op de loonlijst van All About Flex staan dan indien zij bij u zelf op de loonlijst staan. Bij payrolling geldt dezelfde regelgeving als omschreven in de CAO voor Uitzendkrachten en het fasensysteem:

Fase A
78 gewerkte weken binnen een tijdvak, waarbij het einde van de opdracht einde van de uitzendovereenkomst betekent

Fase B
maximaal 6 contracten voor bepaalde tijd binnen een periode van 4 jaar (vervolg op fase A), waarbij het contract alleen kan worden opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn

Fase C
contract voor onbepaalde tijd met All About Flex.

(klik op de afbeelding voor een grote weergave)

Payrolling kan ook helpen bij het bemiddelen van zzp’ers.