DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  voor payrolling van werknemers

  Alle diensten

  Uw organisatie wil snel en goed reageren op nieuwe ontwikkelingen in uw markt. Flexibiliteit in uw personeelsbestand is daarom noodzakelijk. Met payrolling kunt u uw personeelsbestand flexibel inrichten.

  Payrolling

  All About Flex neemt uw medewerker(s) in loondienst en is juridisch werkgever. De werkgeversrisico’s, loon- en personeelsadministratie en andere werkzaamheden liggen bij All About Flex.

  Na het aanmelden nieuwe medewerker gaat het vanzelf

  Het is u veel waard dat uw medewerkers met plezier werken. All About Flex laat de personeelsadministratie en verloning vlekkeloos verlopen en draagt daar zo zeker aan bij. Nadat u een medewerker heeft aangenomen meldt u deze bij All About Flex aan. Zij verzorgt dan de vereiste administratieve handelingen zoals het maken van een arbeidsovereenkomst, het vormen van het personeelsdossier, het afdragen van wettelijke premies, enzovoort.

  Doorbetaling en begeleiding bij ziekte

  Wekelijks geeft uw medewerker zijn daadwerkelijk gewerkte uren door aan All About Flex. Op basis daarvan verloont All About Flex de medewerker, betaalt deze uit en stuurt een salarisstrook toe. U ontvangt periodiek één factuur en betaalt een vast uurtarief tegen het aantal daadwerkelijk gewerkte uren. All About Flex is verantwoordelijk voor doorbetaling en begeleiding in het geval van ziekte.