DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  voor payrolling van kennismigranten

  Alle diensten

  Overweegt u een kennismigrant (expat) aan te nemen? Het aannemen van een kennismigrant kent een andere procedure in vergelijking met het aannemen van een werknemer die woont in Nederland. All About Flex vergemakkelijkt het gehele proces van het aannemen van een kennismigrant.

  Payrolling van kennismigranten

  Kennismigrant aannemen

  Voor het aannemen van een kennismigrant zijn een aantal voorwaarden gesteld. Zo is het noodzakelijk om als werkgever door de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) benoemd te worden als erkend referent. Een erkend referent is bevoegd om de aanvraag van de verblijfsvergunning voor de expat en alle daarbij horende administratieve en juridische verplichtingen te voldoen.

  All About Flex erkend als referent

  Dit maakt dat All About Flex naast de aanvraag van de verblijfsvergunning voor de kennismigrant ook alle andere zaken die met werken te maken hebben voor u kan verzorgen.

  Voordelen payrolling expats

  Het onderbrengen van uw kennismigrant bij All About Flex levert u verschillende voordelen op:
  • de procedure om erkend referent te worden is erg complex. U hoeft deze procedure zelf niet meer te doorlopen
  • als erkend referent kan All About Flex gebruikmaken van een versnelde toelatingsprocedure en verblijfsvergunning
  • de IND heeft minder bewijsstukken nodig van een erkend referent zoals All About Flex
  • een aanvraag om erkend referent te worden kost veel geld. U hoeft deze kosten niet te maken, dat heeft All About Flex al voor u gedaan
  • onderwerpen rondom loon en werk zijn complex. En voor een medewerker uit een ander land nog meer. All About Flex maakt het eenvoudig en transparant.

  Belastingvoordeel expats

  De Nederlandse wetgeving heeft verschillende nadelen, maar biedt in bepaalde situaties ook interessante voordelen voor opdrachtgevers en kennismigranten. Het belangrijkste voordeel is de 30%-regeling. Als uw medewerkers in aanmerking komen voor deze belastingregeling, kan dit leiden tot een aanzienlijke vermindering van het belastbaar inkomen voor de werknemer. De 30%-regeling staat voor het terugbetalen van eventuele extraterritoriale kosten die de werknemer maakt doordat hij/zij in Nederland werkt. Dit zijn kosten die bijvoorbeeld zijn gemaakt voor de verhuizing, taalcursus of dubbele woonlasten. Om in aanmerking te komen voor de 30%-regeling moet een werknemer aan bepaalde criteria voldoen. Wilt u meer weten over de 30%-regeling, dan vernemen wij dat graag.

  Kennismigrant aannemen?

  Staat u op het punt om een nieuwe kennismigrant wonend binnen of buiten de EU/EER-lidstaat en/of wonend in Zwitserland aan te nemen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over het payrollen van kennismigranten.