DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  Bemiddeling van expats

  Alle diensten

  Overweeg je een kennismigrant (expat) te bemiddelen? Laat ons je daar bij helpen! Het uitzenden of detacheren van een kennismigrant kent een andere procedure vergeleken met het uitzenden van een werknemer uit Nederland. All About Flex vergemakkelijkt het gehele proces van de immigratie en het uitzenden van een kennismigrant.

  Complete backoffice voor bemiddeling van kennismigranten

  Voor het uitzenden van een kennismigrant geldt een aantal voorwaarden. Zo is het noodzakelijk om als werkgever door de Immigratie- en NaturalisaVoor bemiddeling van expatstiedienst (IND) benoemd te worden als erkend referent voordat je een kennismigrant in dienst kunt nemen. Een erkend referent is bevoegd om de aanvraag van de verblijfsvergunning voor de expat in te dienen. Hierdoor weet je dat je voldoet aan alle administratieve en juridische verplichtingen die horen bij het aannemen van een kennismigrant. All About Expats, een zusterorganisatie van All About Flex, is hier volledig in gespecialiseerd. Wij zijn jou graag van dienst als backoffice partner bij het bemiddelen van kennismigranten.

  Zorgeloos kennismigranten bemiddelen

  Je mag ons gerust beschouwen als een collega op afstand, graag zelfs! In een samenwerking met ons nemen wij alle administratieve werkzaamheden van jou over. Denk hierbij aan o.a. het immigratie proces, het opmaken van de arbeidsovereenkomsten en de facturen aan de inlener. Tezamen zijn wij zo het bemiddelingsbureau: jij richt je op het matchen van kandidaten en vacatures, wij regelen de rest. De tijd en focus die je wint in ons partnership kan je zo gebruiken om je volledig bezig te houden met het binnenhalen van kennis(migranten) naar de Nederlandse arbeidsmarkt.

  Wij werken op basis van het no-cure-no-pay principe met een lage instapdrempel. Geen kleine lettertjes of ingewikkelde procedures, maar transparante voorwaarden en heldere communicatie.