DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  Bestellen Handboek Ondernemen in Flex

  Terug

  De 7e editie van het handboek Ondernemen in Flex staat boordevol actuele informatie, van WAB tot Cao-wijzigingen. Alles wat de flexondernemer moet weten in één, geheel vernieuwde, uitgave.

  Ondernemen in Flex geldt al jarenlang als hét handboek voor ondernemers in de flexbranche. Alles waar een ondernemer in de flexbranche in de praktijk mee te maken kan krijgen, komt aan bod; de markt van flexibele arbeid, relevante regelgeving, sociale zaken, cao’s, kostprijs, personeel en organisatie en ict. Het is en blijft daarmee het meest handige en volledige naslagwerk voor ondernemers, managers en dienstverleners in de flexbranche.

  Sinds de eerste editie in 2009 is er veel veranderd in de flexbranche en het handboek is uiteraard daarin meegegaan. Wat gebleven is, is de heldere uitleg van complexe wet- en regelgeving en de begrijpelijke taal die elke ondernemer in de flexmarkt handvatten biedt in zijn dagelijks werk. Zo staat de 7e editie van Ondernemen in Flex boordevol met actuele, relevante inhoud, zoals de gevolgen van de ingrijpende Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) en alle informatie over de meest recente Cao-wijzigingen.

  De ABU en de NBBU

  De brancheorganisaties NBBU en de ABU hebben het handboek ook opgenomen in hun starterspakket. “Ondernemen in Flex is handig voor ondernemers die een uitzendbureau willen starten en lid willen worden van de ABU. Er zijn namelijk heel wat regels in de uitzendbranche en deze veranderen ook regelmatig“, zegt Joyce de Jong, juridisch medewerker Helpdesk ABU. Ondernemen in flex is een must have voor starters in de uitzendbranche. De pagina’s specifiek voor starters zijn te vinden op de website van de NBBU en de website van de ABU.

  Het boek Ondernemen in Flex verschijnt is nu te bestellen.
  De verkoopprijs bedraagt €49,95 exclusief btw (plus € 5,- verzend- en administratiekosten).

  Naast Ondernemen in Flex bieden wij nog een ander boek ‘Verzuim en Beter’. Het betreft een praktische handleiding voor verzuimmanagement in de flexbranche. “Verzuim en Beter’ is te bestellen voor slechts € 39,95 exclusief btw en verzendkosten. Wilt u naast het boek ‘Ondernemen in Flex’ ook het boek ‘Verzuim en Beter’ bestellen, dan profiteert u van een aantrekkelijke korting en betaalt u slechts € 80,-  exclusief btw en verzendkosten voor beide boeken.

  U kunt het handboek ‘Ondernemen in Flex’ bestellen door uw gegevens hieronder in te vullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestigingsmail van uw bestelling.

   Boek 'Ondernemen in flex'