DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

Bestellen Handboek Ondernemen in Flex

Terug

De 7e editie van het handboek Ondernemen in Flex staat boordevol actuele informatie, van WAB tot CAO-wijzigingen. Alles wat de flexondernemer moet weten in één, geheel vernieuwde, uitgave.

Ondernemen in Flex geldt al jarenlang als hét handboek voor ondernemers in de flexbranche. Alles waar een ondernemer in de flexbranche in de praktijk mee te maken kan krijgen, komt aan bod; de markt van flexibele arbeid, relevante regelgeving, sociale zaken, cao’s, kostprijs, personeel en organisatie en ict. Het is en blijft daarmee het meest handige en volledige naslagwerk voor ondernemers, managers en dienstverleners in de flexbranche.

Sinds de eerste editie in 2009 is er veel veranderd in de flexbranche en het handboek is uiteraard daarin meegegaan. Wat gebleven is, is de heldere uitleg van complexe wet- en regelgeving en de begrijpelijke taal die elke ondernemer in de flexmarkt handvatten biedt in zijn dagelijks werk. Zo staat de 7e editie van Ondernemen in Flex boordevol met actuele, relevante inhoud, zoals de gevolgen van de ingrijpende Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) en alle informatie over de meest recente CAO-wijzigingen.

Nieuwe inhoud in nieuw jasje

Dat niet alleen de inhoud volledig up to date is maar het boek ook een nieuw en fris uiterlijk heeft gekregen, heeft alles te maken met de recente wijziging van de merknaam Professionals in Flex in All About Flex (AAF), de nieuwe bedrijfsnaam waarin Professionals in Flex, Subsidie Partner en About Payrolling zijn samengevoegd. Patrick Hustinx, auteur van het boek en mede-eigenaar van All About Flex, over de brede dienstverlening: “Door alle kennis en ervaring te bundelen, is All About Flex dé kennispartner voor uitzendbureaus met één loket voor backofficeondersteuning, training en advies, interim management en gedeeltelijke of volledige outsouring.”

Breed dienstenpakket

Dustin Rameau, eveneens mede-eigenaar van All About Flex, vindt het boek Ondernemen in Flex dan ook perfect aansluiten op de one-stop-shop visie. “Wij willen intermediairs en uitzendondernemers in elke levensfase ondersteunen met onze verschillende labels. Hiervoor bieden wij een breed scala aan diensten, elk met een specifieke toegevoegde waarde.”
Zo kan een starter in de oriënterende fase relevante kennis opdoen met het boek Ondernemen in Flex, daarna een startersseminar volgen en dan beslissen of hij zijn backoffice geheel of gedeeltelijk wil uitbesteden bij AAF. Of juist niet, dan begeleiden de professionals van AAF bij het opzetten van de eigen backoffice.
Bestaande uitzendbureaus die niet alle kennis en expertise in huis hebben, kunnen via Backoffice Support terecht bij AAF’s helpdesk voor vragen over wet- en regelgeving waar zij in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen. En zij kunnen ook losse onderdelen (specialisaties) van hun backoffice bij AAF uitbesteden.
Grotere uitzendbureaus – AAF mag bijvoorbeeld Olympia tot haar klantenkring rekenen – biedt AAF strategisch advies en ondersteuning bij optimalisatie- of subsidietrajecten.

De ABU en de NBBU

De brancheorganisaties NBBU en de ABU hebben het handboek ook opgenomen in hun starterspakket. “Ondernemen in Flex is handig voor ondernemers die een uitzendbureau willen starten en lid willen worden van de ABU. Er zijn namelijk heel wat regels in de uitzendbranche en deze veranderen ook regelmatig“, zegt Joyce de Jong, juridisch medewerker Helpdesk ABU. Ondernemen in flex is een must have voor starters in de uitzendbranche. De pagina’s specifiek voor starters zijn te vinden op de website van de NBBU en de website van de ABU.

Het boek Ondernemen in Flex verschijnt is nu te bestellen.
De verkoopprijs bedraagt €49,95 exclusief btw (plus € 5,- verzend- en administratiekosten).

Naast Ondernemen in Flex bieden wij nog een ander boek ‘Verzuim en Beter’. Het betreft een praktische handleiding voor verzuimmanagement in de flexbranche. “Verzuim en Beter’ is te bestellen voor slechts € 39,95 exclusief btw en verzendkosten. Wilt u naast het boek ‘Ondernemen in Flex’ ook het boek ‘Verzuim en Beter’ bestellen, dan profiteert u van een aantrekkelijke korting en betaalt u slechts € 80,-  exclusief btw en verzendkosten voor beide boeken.

U kunt het handboek ‘Ondernemen in Flex’ bestellen door uw gegevens hieronder in te vullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestigingsmail van uw bestelling.

Boek 'Ondernemen in flex'Boek 'Verzuim en beter'Beide boeken