DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  Ik wil een uitzendbureau starten, wat komt daar bij kijken?

  Alle vraagstukken

  Stel het je eens voor: je eigen uitzendbureau starten. Hoe gaaf is dat? Een uitzendbureau beginnen is relatief gemakkelijk, maar succesvol een uitzendbureau starten en runnen is waar de ondernemer in de flexbranche zich echt in onderscheidt. Waar moet je allemaal aan denken als je een eigen bedrijf wilt starten? De Kamer van Koophandel biedt veel algemene informatie. Laat je door All About Flex informeren en inspireren om van de start van je eigen uitzendbureau een groot succes te maken.

  BACKOFFICE ADVIES

  Door je goed voor te laten lichten over wat er bij het starten van een eigen bedrijf en meer in het bijzonder een uitzendbureau komt kijken, kun je een kick-start maken. Daarnaast is het niet nodig het spreekwoordelijke wiel opnieuw uit te vinden. Onze deskundige ervaren medewerkers kunnen je op maat adviseren en jouw vragen beantwoorden.

  Backoffice dienstverlening

  De core business van een intermediair op de arbeidsmarkt is het plaatsen van zoveel mogelijk kandidaten. Backoffice werkzaamheden zoals het verlonen van medewerkers en de facturatie naar klanten zijn heel belangrijk, maar nemen ook veel tijd in beslag. De backoffice uitbesteden, kan je overlaten aan All About Flex. Wij nemen graag de werkzaamheden uit handen. n.

  Opleidingen en trainingen

  Wanneer u een onderneming in de flexbranche wilt beginnen of bent begonnen, komt daar veel bij kijken. Er zijn veel regels en voorwaarden die de wet stelt aan een onderneming in de flexbranche. All About Flex biedt diverse trainingen en opleidingen om jouw kennisniveau up-to-date te houden.

  Profiteer van onze kennis

  Backoffice advies
  Backoffice advies

  Bekijk
  De backoffice van uw uitzendbureau uitbesteden
  De backoffice van uw uitzendbureau uitbesteden

  Bekijk
  Interim management
  Interim management

  Bekijk