DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  Wat wil ik op langere termijn met mijn uitzendbureau?

  Alle vraagstukken

  Er zijn steeds meer ondernemers die na jarenlang hard werken hun onderneming willen verkopen. Maar waar begin je? De overdracht van je bedrijf is een ingrijpende stap. Zowel voor jou als voor het bedrijf. Andere ondernemers zoeken juist groei van hun organisatie door andere uitzendorganisaties over te nemen. Maar hoe kom je in contact met de juiste partij(en)? Wat wil ik nu eigenlijk op langere termijn met mijn uitzendbureau?

  Hulp bij overname

  Doordat All About Flex jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk in de flexmarkt heeft, kan zij je met raad en daad bijstaan als het gaat om bedrijfsovernames.

  Handboek ondernemen in flex

  Ondernemen in Flex is al sinds 2009 het standaardwerk voor ondernemers en beslissers in de flexbranche.

  Backoffice support

  Backoffice support is een helpdesk voor uitzendondernemers die in het dagelijks werk tegen vragen aanlopen en wel wat praktische expertise kunnen gebruiken. U kunt een abonnement op deze helpdesk nemen.

  Backoffice dienstverlening

  Indien je gebruik maakt van de backoffice dienstverlening van All About Flex beschik je altijd over een actuele en geoptimaliseerde backoffice. Zo ben je altijd verzekerd van kostenvoordelen en optimalisatie van de marge. Daarnaast voldoe je aan de laatste wet- en regelgeving en de principes van goed werkgeverschap.

  Backoffice advies

  Onze specialisten kunnen je op maat adviseren en jouw vragen beantwoorden. Dit kunnen zij doen tegen een vooraf afgesproken aantal uur en uurtarief. Duidelijk, eerlijk en transparant.

  Salarisverwerking van uw eigen personeel

  Je kunt de salarisverwerking van jouw intercedenten en uitzendmedewerkers door All About Flex laten verzorgen.

  Inzet (project) managers of specialisten

  Door haar jarenlange ervaring beschikt All About Flex over een groot netwerk aan interim managers en vakspecialisten. All About Flex heeft voor jou dé interim manager die in staat is om jouw organisatie (verder) te optimaliseren.

  Opleiding ‘Ondernemen in flex’

  In vijf dagdelen gaat u samen met (toekomstige) collega ondernemers de diepte in en leert u alles om uw onderneming professioneel en succesvol te maken.

  Payrolling van kennismigranten

  Als door de IND erkend referent kan All About Flex de aanvraag van een verblijfsvergunning voor kennismigranten voor verzorgen. Zo kun je toch buitenlandse kenniswerkers bemiddelen.

  Reparatie premiekorting

  All About Flex helpt u op basis van no cure no pay subsidie mogelijkheden te benutten, zorgt voor besparing op de loonkosten en dus betere resultaten.

  Whk-controle

  Het is van groot belang om de jaarlijkse beschikking met de premie onder de loep te nemen. All About Flex helpt u kosten besparen en voorkomen dat je te veel premie voor de Werkhervattingkas (Whk) betaalt.

  Uitbesteden Loonkostenvoordeel-traject

  Het Loonkostenvoordeel (LKV) is een subsidie voor werkgevers die iemand met een arbeidsbeperking of een oudere (56+) vanuit een uitkeringssituatie in dienst nemen. De subsidie – die kan oplopen tot 6.000 euro per werknemer – is zeker ook interessant voor uitzendbureaus. Het is een makkelijke manier om te besparen op je werkgeverslasten.

  Profiteer van onze kennis

  Backoffice advies
  Backoffice advies

  Bekijk
  De backoffice van uw uitzendbureau uitbesteden
  De backoffice van uw uitzendbureau uitbesteden

  Bekijk
  Interim management
  Interim management

  Bekijk