DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  Ik wil meer tijd en focus; welke zaken kan ik uitbesteden?

  Alle vraagstukken

  Als eigenaar van een groeiend bedrijf kom je voor verschillende groeipijnen te staan die elkaar schijnbaar willekeurig opvolgen. Op basis van onze ervaring met bedrijfsgroei blijkt dat verschillende soorten intermediairs op de arbeidsmarkt wel degelijk gemeenschappelijke uitdagingen ervaren in vergelijkbare stadia van ontwikkeling. Het systematiseren en automatiseren van processen, de organisatie herstructureren, bepaald werk uitbesteden of anders te delegeren binnen het team kan bijvoorbeeld nodig blijken.

  Backoffice advies

  Doordat All About Flex decennia lang ervaring en kennis heeft van uitzendbureaus en – breder – intermediairs op de arbeidsmarkt weet zij hoe ze de groei van jouw organisatie met jou kan organiseren. Het is niet nodig het spreekwoordelijke wiel opnieuw uit te vinden. Onze specialisten kunnen je op maat adviseren en jouw vragen beantwoorden. Dit kunnen zij doen tegen een vooraf afgesproken aantal uur en uurtarief. Duidelijk, eerlijk en transparant.

  Backoffice support

  Via deze service kunt u eenvoudig vragen stellen aan en advies inwinnen bij één van onze professionals of met ons samenwerkende partners. Om gebruik te kunnen maken van deze services kunt u bij All About Flex een abonnement afsluiten.

  Backoffice dienstverlening

  Door uw backoffice  uit te besteden aan All About Flex, houdt u meer tijd over voor de commerciële en bedrijfsorganisatorische kant van uw bedrijf. Daarnaast zijn uw werkzaamheden volgens de laatste wet- en regelgeving risicoloos en volgens het principe van goed werkgeverschap geregeld.

  Payrolling van kennismigranten

  Doe je de werving en selectie voor een klant maar komt de ideale kandidaat uit het buitenland? Geen punt. All About Flex is door de IND zijn erkend als referent zodat zij de aanvraag van een verblijfsvergunning voor kennismigranten voor je kan verzorgen. Daarmee hoef je zelf geen kennis van de complexe regels voor de tewerkstellingsvergunning en verwante zaken te hebben en kun je toch buitenlandse kennismigranten bemiddelen.

  Salarisverwerking van jouw eigen personeel

  Het kan zijn dat je bij het starten van jouw eigen uitzendbureau of snel daarna al een intercedent in dienst hebt. Maandelijks wil je deze salaris betalen. Het voeren van een salarisadministratie is echter een nauwkeurige bezigheid en kost een hoop tijd. All About Flex kan de salarisverwerking van uw eigen personeel verzorgen.

  Uitbesteden Loonkostenvoordeel-traject

  Het Loonkostenvoordeel (LKV) is een subsidie voor werkgevers die iemand met een arbeidsbeperking of een oudere (56+) vanuit een uitkeringssituatie in dienst nemen. De subsidie – die kan oplopen tot 6.000 euro per werknemer – is zeker ook interessant voor uitzendbureaus. Het is een makkelijke manier om te besparen op je werkgeverslasten. Mooi meegenomen, zeker ook als startend uitzendbureau.

  Inzet (project) managers of specialisten

  All About Flex heeft voor jou dé interim manager die in staat is om snel resultaat te boeken. All About Flex beschikt over een groot netwerk aan interim managers en vakspecialisten met een grote verscheidenheid aan profielen: van algemeen directeur tot vestigingsmanager en van marketingmanager tot controller. Allen met een zeer ruime ervaring in de flexbranche bij meerdere (uitzend)organisaties.

  Profiteer van onze kennis

  Backoffice advies
  Backoffice advies

  Bekijk
  De backoffice van uw uitzendbureau uitbesteden
  De backoffice van uw uitzendbureau uitbesteden

  Bekijk
  Interim management
  Interim management

  Bekijk