DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

Hoe kan ik mijn uitzendorganisatie verder optimaliseren?

Alle vraagstukken

Groeit jouw uitzendonderneming hard? En heb je tegelijkertijd het gevoel dat het op het gebied van het inrichten van werkprocessen, automatisering en efficiency wel beter kan? Dan blijft er waarschijnlijk geld liggen omdat de bedrijfsvoering niet optimaal is ingericht.

Backoffice advies

All About Flex biedt de mogelijkheid om de inefficiency en mogelijke verspilling in de processen van jouw uitzendorganisatie op een snelle en praktische wijze te analyseren en concrete oplossingen te bieden. Doordat All About Flex decennia lang ervaring en kennis heeft van uitzendbureaus en – breder – intermediairs op de arbeidsmarkt weet zij hoe ze jouw organisatie kan optimaliseren.

Backoffice support

Via deze service kunt u eenvoudig vragen stellen aan en advies inwinnen bij één van onze professionals of met ons samenwerkende partners. Om gebruik te kunnen maken van deze services kunt u bij All About Flex een abonnement afsluiten.

Backoffice dienstverlening

Door uw backoffice aan All About Flex uit te besteden, houdt u meer tijd over voor de commerciële en bedrijfsorganisatorische kant van uw bedrijf. Daarnaast zijn uw werkzaamheden volgens de laatste wet- en regelgeving risicoloos en volgens het principe van goed werkgeverschap geregeld.

Payrolling van kennismigranten

Doe je de werving en selectie voor een klant maar komt de ideale kandidaat uit het buitenland? Geen punt. All About Flex is door de IND zijn erkend als referent zodat zij de aanvraag van een verblijfsvergunning voor kennismigranten voor je kan verzorgen. Daarmee hoef je zelf geen kennis van de complexe regels voor de tewerkstellingsvergunning en verwante zaken te hebben en kun je toch buitenlandse kenniswerkers bemiddelen.

Salarisverwerking van uw eigen personeel

Het kan zijn dat je bij het starten van jouw eigen uitzendbureau of snel daarna al een intercedent in dienst hebt. Maandelijks wil je deze salaris betalen. Het voeren van een salarisadministratie is echter een nauwkeurige bezigheid en kost een hoop tijd. All About Flex kan de salarisverwerking van uw eigen personeel verzorgen.

Uitbesteden Loonkostenvoordeel-traject

Het Loonkostenvoordeel (LKV) is een subsidie voor werkgevers die iemand met een arbeidsbeperking of een oudere (56+) vanuit een uitkeringssituatie in dienst nemen. De subsidie – die kan oplopen tot 6.000 euro per werknemer – is zeker ook interessant voor uitzendbureaus. Het is een makkelijke manier om te besparen op je werkgeverslasten. Mooi meegenomen, zeker ook als startend uitzendbureau.

Inzet (project) managers of specialisten

All About Flex heeft voor jou dé interim manager die in staat is om snel resultaat te boeken. All About Flex beschikt over een groot netwerk aan interim managers en vakspecialisten met een grote verscheidenheid aan profielen: van algemeen directeur tot vestigingsmanager en van marketingmanager tot controller. Allen met een zeer ruime ervaring in de flexbranche bij meerdere (uitzend)organisaties.

Opleiding ‘Ondernemen in flex’

In vijf dagdelen gaat u samen met (toekomstige) collega ondernemers de diepte in en leert u alles om uw onderneming professioneel en succesvol te maken.

Profiteer van onze kennis

Backoffice advies
Backoffice advies

Bekijk
Backoffice dienstverlening
Backoffice dienstverlening

Bekijk
Interim management
Interim management

Bekijk