DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  Interim management

  Alle diensten

  Ben je op zoek naar een invulling voor een vacature binnen jouw uitzendorganisatie? Dan kunnen wij je helpen. Voor een interim invulling weten wij in ons netwerk snel de juiste kandidaat te vinden.

  Interim management

  Interim management

  All About Flex heeft dé interim manager die in staat is om snel resultaat te boeken. Leiders die plannen opstellen, doelen stellen en ze daadwerkelijk bereiken. All About Flex beschikt door haar tientallen jaren lange ervaring over een ruim bestand aan interim managers met een grote verscheidenheid aan profielen: van algemeen directeur tot vestigingsmanager en van marketingmanager tot controller. Allen met een zeer ruime ervaring in de flexbranche bij meerdere uitzendorganisaties en/of intermediairs.

  Werkwijze

  Je zoekt per direct een nieuwe medewerker of interim manager? Tijdens het eerste contact wordt de mate van urgentie bepaald. Aan de hand daarvan zet All About Flex de volgende vervolgstappen:
  • Binnen één dag voeren wij een intakegesprek met je, formuleren wij de opdracht en bespreken we het gewenste profiel, qua inhoud, ervaringsniveau en type persoonlijkheid.
  • In het geval van een interim invulling zoeken en selecteren wij één of meerdere kandidaten binnen vijf tot zeven werkdagen voor je.
  • Je ontvangt een onderbouwde aanbieding. Wij lichten de kandidaatstellingen persoonlijk toe, zodat je goed voorbereid bent op de kennismaking met de kandidaten.
  • Je voert de gesprekken met de kandidaten.
  • Daarna maak je de keuze met welke kandidaat je in zee wilt gaan.
  • Wij zorgen voor het opstellen van het contract.
  • De kandidaat gaat zo snel mogelijk voor je aan de slag.

  Eerst samen sparren

  Heb je wel plannen, maar weet je nog niet zeker of een interim manager de juiste oplossing voor jouw uitdaging / vraagstuk is? Ook dan maken wij graag een afspraak om jouw vraagstuk / uitdaging te formuleren en te kijken wat in die situatie het beste is.