DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  Backoffice advies

  Alle diensten

  Een goede inrichting van je backoffice kan al snel leiden tot een betere kostprijs en daarmee tot een hogere concurrentiekracht. Met een Backoffice scan lichten wij jouw organisatie door op mogelijk te behalen kostprijsbesparingen.

  Backoffice advies

  Backoffice advies

  Naast de Backoffice scan biedt All About Flex ook project- of interim management aan op het gebied van financieel management, het opstellen van business cases en procesoptimalisatie.
  Indien je niet direct een ‘groot’ project hebt maar wel met regelmaat vragen hebt of kort advies nodig hebt, is Backoffice support een optie. Tegen een vaste maandelijkse vergoeding beschik je over jouw eigen helpdesk en experts waar je altijd terecht kunt, zonder dat je meteen de advies uren moet gaan tellen. En word je periodiek voorzien van allerlei relevante updates.

  Adviesorganisatie flexbranche

  All About Flex heeft een rijke historie als eerste gespecialiseerde adviesorganisatie in de flexbranche. Wij adviseren bedrijven onder andere over BV-structuur, cao-toepassing, processen, contracten en eigen risico dragen en zijn de expert bij uitstek voor proces- en kostenoptimalisatie.

  Backoffice uitzendorganisaties

  All About Flex bundelt de kennis en ervaring van een groot aantal specialisten op de alle mogelijke terreinen waar met name de backoffice van uitzendorganisaties mee te maken krijgen. Daarmee bekleedt All About Flex een unieke positie binnen de branche en kan het ondernemingen ondersteunen met advies, implementatie, trainingen en (interim) project management.