DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  Backoffice scan

  Alle diensten

  Ook als een onderneming financieel gezond is, is er vaak nog geld te besparen. En met een (nog) lagere kostprijs heb je een groot voordeel ten opzichte van jouw concurrenten. Een slim ingerichte en georganiseerde administratie kan een kostenbesparing én een lagere kostprijs voor je opleveren: dubbel voordeel dus. Het betreft hier wel zeer specifieke expertise, die je niet altijd voorhanden hebt. En hoe kom je nou te weten of je daadwerkelijk geld kunt besparen?

  Backoffice scan

  All About Flex is als geen ander in staat om op diverse gebieden en bedrijfsonderdelen een analyse te doen en allerlei mogelijke besparingen te signaleren. Bij de Backoffice scan van All About Flex onderzoeken wij jouw administratie en bedrijfsvoering op mogelijk te behalen (financieel) voordeel. In de analyse wordt onder andere gekeken naar:

  Loonadministratie

  Gebruik je de juiste grondslagen voor jouw afdrachten? En maak je gebruik van alle mogelijkheden voor inhoudingen bij de uitzendkracht? Veel uitzendorganisaties zijn zich niet bewust van de vele mogelijkheden en de voordelen van een goed ingerichte loonadministratie. Bovendien zijn in bepaalde gevallen veel lagere premies mogelijk dan je nu betaalt. Wij onderzoeken de mogelijkheden voor je.

  Eigen risico dragen ZW en WGA

  Soms kan het dragen van het eigen risico veel kosten schelen, maar dit is niet altijd het geval! Bovendien zitten er ook risico’s aan vast. Wij adviseren je hierover en berekenen het besparingspotentieel.

  Verzuimbeleid, preventie en aanvulling op de ziektewet

  In bepaalde gevallen is de uitzendonderneming verplicht een aanvulling op de ziektewet te geven. Een goede organisatie en verzekering van deze aanvulling kan je veel geld besparen. Naast de kostenbesparing in de administratieve organisatie is er vaak veel geld te besparen bij de bron: preventie en verzuimmanagement. Wij toetsen jouw organisatie hier op.

  ET-regeling

  Als je personeel uit het buitenland bemiddelt, zijn er diverse fiscale instrumenten die kunnen worden ingezet. Maak je hier (al) gebruik van? Is dit goed ingeregeld of is er meer fiscaal voordeel te behalen? All About Flex kan hier een analyse voor maken en aanbevelingen doen.

  Premiekortingen en subsidies

  Mogelijk betaal je al jaren onterecht of teveel premie aan het UWV, de Belastingdienst of verzekeraars. Wij gaan voor je na welke premies of betalingen onterecht blijken te zijn. Dit kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen en daarmee verhoging van de marge.

  De Backoffice scan bestaat over het algemeen uit 2 tot 3 bezoeken op jouw kantoor en analyse van de verkregen informatie. Na afronding van deze bezoeken wordt er binnen enkele weken een verslag van bevindingen opgeleverd met concrete besparingsmogelijkheden. Het daadwerkelijk realiseren van de besparing door implementatie van de voorgestelde maatregelen worden vervolgens afspraken gemaakt.