DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  Werken via All About Flex biedt ook andere voordelen!

  Terug

  Je mag van ons verwachten dat je salaris op tijd op je rekening staat, dat je een correcte arbeidsovereenkomst hebt en altijd deskundig antwoord krijgt op je vragen. Maar werken via All About Flex biedt ook andere voordelen!

  Pensioen
  Als je 21 jaar of ouder bent en 8 weken bij ons werk hebt verricht bouw je (verplicht) pensioen op. De uitzendbranche kent een verplicht bedrijfspensioenfonds. Indien je al bij een uitzendorganisatie deze zogenaamde referte-eis hebt behaald, zullen wij jouw deelnemerschap voortzetten. Je dient dan het ‘Overzicht verloningen’ dat je van de uitzendorganisatie hebt gekregen toe te sturen. All About Flex betaalt een deel van de pensioenpremie, je betaalt zelf ook een deel van de totale pensioenpremie. De premie wordt wekelijks op jouw loon ingehouden.

  Korting op zorgverzekering
  All About Flex heeft een collectieve zorgverzekering afgesloten bij VGZ. Je kunt profiteren van de voordelen van deze collectieve zorgverzekering! Je krijgt 10% korting op de basisverzekeringen, 15% korting op de aanvullende verzekeringen Goed, Beter en Best en 5% korting op de aanvullende tandartsverzekeringen. Kijk voor meer informatie op https://www.vgz.nl/abu. Kies in het rolmenu About Payrolling – 87712407.

  Vakantiedagen
  Door een wijziging van de Cao voor uitzendkrachten 2018-2019 is het aantal vakantiedagen voor uitzendkrachten per 1 januari 2018 verhoogd van 24 naar 25 dagen per jaar (bij een 40-urige werkweek).

  Sport voor minder op meer dan 1.200 locaties!

  Voor medewerkers die via All About Flex werken heeft All About Flex een geweldige aanbieding. Iedereen weet dat sporten gezond is, dat hoeven wij niemand uit te leggen. BedrijfsFitnessOnline wil sportparticipatie stimuleren door het nog leuker te maken. We geven je korting op het abonnement bij jouw favoriete sportschool! Waar heb ik dit aan te danken, denk je? Alleen omdat we onze klanten en hun medewerkers graag een mooi voordeel bieden!

  Waar kan ik heen? Een korting is mogelijk bij meer dan 1.200 sportscholen in Nederland. Meld je hier aan en klik of tik op het menu-item ‘Locaties’! Op deze webpagina is ook je aanmelding mogelijk bij jouw favoriete sportschool. De code die nodig is voor je aanmelding kun je krijgen door een verzoek naar ons te sturen.

  Staat jouw favoriete sportschool er niet bij? Ga naar deze website en geef je sportschool door als suggestie. We nemen contact met ze op om te zien wat er mogelijk is!

  Naast je collega’s ben je van harte welkom om vrienden en familie mee te nemen! Meld ze aan via jouw persoonlijke account. Ze kunnen zich aanmelden voor een lidmaatschap tegen dezelfde fantastische korting via het collectieve pakket aangeboden door All About Flex!

  Flexibel werken en wonen
  Veel flexwerkers denken dat het lastig is om een hypotheek te krijgen. Toch is dat niet altijd het geval. Banken zijn bereid mee te denken met mensen met een flexibel inkomen. Dat kan en mag ook volgens de huidige wet- en regelgeving. Meer over dit onderwerp vind je op www.flexibelwerkenenwonen.nl.

  Loondoorbetaling bij erkende feestdagen
  Indien een dag waarop je normaal gesproken zou werken een officiële nationale feestdag is, dan wordt ter compensatie van de gemiste uren je loon aangevuld uit de reservering ‘Feestdagen’. Je hebt alleen recht op aanvulling uit de reservering ‘Feestdagen’ indien je dertien aaneengesloten weken direct voorafgaand aan de betreffende feestdag op de betreffende dag in de week ingeroosterd bent geweest dan wel hebt gewerkt.