DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  De overstapservice van All About Flex

  Terug

  Niet meer zo tevreden over uw huidige backoffice-provider? Een overstap maken kan zeer lonend zijn en hoeft niet zo lastig te zijn als u misschien denkt. All About Flex maakt het u makkelijk met de overstap-service. Stap nu over naar de slimste en de meest klantvriendelijkste backoffice-dienstverlener in de flexbranche!

  All About Flex : dé specialist en kennispartner

  All About Flex is al jaren voorloper in de flexbranche door haar vergaande kennis van de backoffice voor uitzendorganisaties. Niet voor niets zijn we de enige backoffice provider met een eigen adviesorganisatie die kleine tot zeer grote uitzendorganisaties adviseert over de inrichting van de backoffice en is All About Flex uitgever van het boek ‘Ondernemen in Flex’ dat al sinds 10 jaar hét standaardwerk is voor mensen die een uitzendonderneming willen starten.

  All About Flex wordt verder gekenmerkt door de klantgerichtheid en kwaliteit. De lijnen zijn zeer kort en u ervaart al snel dat we eerder een collega op afstand zijn, dan een leverancier. We vormen samen met u het uitzendbureau met het kwaliteitskeurmerk van de NBBU en we bieden dan ook de kwaliteit en service die u ook van eigen medewerkers verlangt.

  Overstapservice

  U kunt gedurende het hele jaar de overstap maken naar de backoffice dienstverlening van All About Flex. Met onze overstapservice maken we extra aantrekkelijk om deze stap te maken.

  1. Implementatie op maat: een consultant van All About Flex komt bij u langs en stelt samen met u een plan van aanpak op om de overstap naadloos te laten verlopen.
  2. Uw kantoor-medewerkers krijgen een gratis training van de laatste wet- en regelgeving (Wet Arbeidsmarkt in Balans en Cao2020), met uiteraard concrete uitwerking naar processen bij All About Flex.
  3. Gratis licentie op state-of-the-art ATS-software, inclusief twee maanden gratis gebruik van aanvullende ATS software

  All About Flex gelooft in het makkelijker maken van de steeds complexere backoffice voor uitzenders, tegen een goede prijs en de beste dienstverlening. Nieuwsgierig naar wat All About Flex voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel direct 088-0204400.