DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  All About Flex en Domek helpen Poolse uitzendkrachten aan een hypotheek

  Terug

  All About Flex en Domek maken het samen mogelijk dat alle Poolse uitzendkrachten die in Nederland werken in aanmerking kunnen komen voor een hypotheek. Ook als zij werken via een uitzendbureau dat zelf geen perspectiefverklaring kan afgeven. “Dit is het begin van een geweldige samenwerking.”

  Veel buitenlandse uitzendkrachten die langere tijd in Nederland wonen en werken willen hier ook graag een huis kopen. Maar voor veel van hen is het lastig om hun weg te vinden in Nederland en al helemaal om een hypotheek te krijgen. Die mensen kunnen terecht bij Domek, marktleider in dienstverlening met betrekking tot hypotheken, aan- en verkoopbegeleidingen en verzekeringen voor mensen uit Midden- en Oost-Europa. Directeur/eigenaar Dirk Swinkels krijgt regelmatig vragen van uitzendbureaus over de mogelijkheden voor een hypotheek voor hun buitenlandse flexkrachten. “Veel mensen weten niet eens dat zij in aanmerking komen voor een hypotheek. Tot voor kort kon dat ook alleen voor uitzendkrachten die via grotere uitzendbureaus als Randstad werken. Wij kunnen dat samen met All About Flex nu ook regelen voor uitzendkrachten van kleinere uitzendbureaus.”

  Externe Perspectief Taxateur

  De grotere uitzendbureaus kunnen namelijk al enkele jaren hun uitzendkrachten helpen om in aanmerking te komen voor een hypotheek door een perspectiefverklaring af te geven (als alternatief voor de werkgeversverklaring). Veel kleinere uitzendbureaus hebben echter niet de mensen en middelen om een eigen taxateur in dienst te nemen of aan te stellen. Daar is sinds kort ook een oplossing voor: de Externe Perspectief Taxateur (EPT). All About Flex had onlangs de primeur door als eerste door Stichting Perspectiefverklaring te zijn gecertificeerd als EPT. All About Flex kan dus als externe partij de perspectiefverklaring afgeven voor uitzendkrachten van MKB-uitzendorganisaties. Lees ook: “Help uw uitzendkrachten aan een hypotheek”

  Samenwerking

  “Toen ik hoorde dat All About Flex gecertificeerd is als Externe Perspectief Taxateur (EPT) heb ik hen direct benaderd om dit samen op te pakken”, zegt Swinkels die veel ziet in de krachtenbundeling. “Wij zijn sterk in het kenbaar maken aan de doelgroep dat zij wel degelijk in aanmerking komen voor een hypotheek, All About Flex heeft als gecertificeerde Externe Perspectief Taxateur de expertise in huis om ook buitenlandse uitzendkrachten van kleinere uitzendbureaus de mogelijkheid te bieden hier een huis te kopen. Dit is het begin van een geweldige samenwerking.”

  Meer informatie, neem contact op met All About Flex (perspectief@allaboutflex.nl) of Domek (perspectiefverklaring@domek.nl)