DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  In the spotlight; Search & Co

  Terug

  Als je een kandidaat zoekt in de vakgebieden communicatie en marketing kom je al snel uit bij Search & Co, dat alles verzorgt, van werving en selectie, uitzenden, detacheren tot recruitment consultancy. De backoffice besteedt het Amsterdamse bureau al jaren uit aan All About Flex (AAF). “Het is fijn als je daar niet over hoeft na te denken en weet dat het goed geregeld is.”

  Search & Co heeft een rijke historie in arbeidsbemiddeling in de vakgebieden communicatie, marketing, content, creatie, design, hrm en management support. In deze markten is het bureau een sterk merk geworden, vooral door de expertise en brede dienstverlening. Want naast werving en selectie, uitzenden en detacheren, biedt Search & Co ook recruitment consultancy. “Wij verzorgen niet alleen de werving en selectie van kandidaten voor onze klanten, wij helpen hen ook dit zelf op te pakken, bijvoorbeeld door het verbeteren van hun candidate journey of door onze tools voor referral recruitment in te zetten. Hoe kun je je medewerkers, alumni, stagiairs en sollicitanten aan jouw organisatie binden? Hoe maak je hen ambassadeurs van jouw organisatie? Door de eigen communities te activeren kunnen klanten hun eigen werving en selectie nog flink verbeteren”, zegt Michael Boud van Search & Co.

  Vertrouwen

  In hun vakgebieden heeft Search & Co dus een heel brede dienstverlening, maar de backoffice besteedt het bureau al jaren uit aan AAF. “Dat is zo’n vijftien jaar geleden ontstaan toen we naast interimmers ook uitzendkrachten zijn gaan aanbieden. AAF gaf aan dat zij dat voor ons konden faciliteren. Sindsdien maken wij veelvuldig gebruik van hun backoffice dienstverlening. Inmiddels maakt het voor ons niet uit of wij een zzp’er of uitzendkracht leveren”, zegt Michael Boud. Voor Search & Co was dat een voorwaarde om met uitzendkrachten te gaan werken. “Schoenmaker, blijf bij je leest. Wij hebben geen zin in dat gedoe en willen ook niet zelf een administrateur in dienst nemen. Bovendien zijn we een klein MKB-bedrijf en dan zit je met de voorfinanciering. Dat willen wij niet via een bank doen, maar liever met een goede partij op basis van vertrouwen. Voor ons is het dus aantrekkelijk dat AAF de uitzendkrachten direct uitbetaalt als zij hun urenstaat inleveren.”
  En zorgen over de veranderde wet- en regelging (WAB, Wet DBA) hoeft Boud zich daarbij ook niet te maken. “Natuurlijk houden wij dat zelf ook bij, maar het is fijn als je daar niet over na hoeft te denken en dat je weet dat het goed geregeld is.”

  ‘Eén-klik-factor’

  Zo’n samenwerking met de backofficeleverancier staat of valt dus met vertrouwen, maar ook met een goede samenwerking, stelt Boud. De financieel verantwoordelijke binnen Search & Co heeft natuurlijk regelmatig contact met AAF en soms zit een uitzendkracht met een vraag waarbij AAF uitkomst biedt. “Maar er is niet dagelijks contact en dat hoeft ook niet. Het contact dat er is, verloopt heel soepel, daar gaat het om. En als er een iets mis is, dan wordt het snel opgelost. Wij hebben een ‘één-klik-factor’ en dat is prettig werken.”