DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  In the spotlight; Born4Jobs, dé nichespeler in muziek, media en entertainmentbranche

  Terug

  Born4Jobs’ brede dienstverlening reikt van executive search, uitzenden tot verloning. Hiervoor schakelt directeur Anca Beije regelmatig All About Flex in. “Zij hebben sinds de samenvoeging begin dit jaar nóg meer expertise in huis. Dat is heel prettig.”

  Arbeidsbemiddeling in de muziek, media en entertainmentbranche vraagt om specifieke ervaring, weet Beije. “Je moet wel verstand van zaken hebben. Als je niet thuis bent in deze sector kun je klanten niet goed adviseren. En je moet intuïtief zijn. In deze branche zijn soft skills namelijk veel belangrijker dan hard skills. Bovendien is het een informele sector, een echte gunmarkt, waarin je wel een netwerk moet hebben”, zegt Anca Beije, directeur van Born4Jobs. En dat heeft Beije. Na te hebben gewerkt bij onder meer bij Sky Radio en de VARA, was het 18 jaar geleden voor haar ‘tijd om iets anders te doen’. “Ik zocht naar bemiddelingsbureaus die in mijn branche actief waren, maar er was niet één die specifiek op deze branche gericht was. En ik had al vaker mensen helpen aan een baan geholpen, dus dat zat er wel al in bij mij. Dus startte met Born4Jobs.”

  Van uitzendkrachten tot verloning

  Inmiddels heeft Beije – met haar vijf vaste medewerkers – met een goede naam opgebouwd in de muziek-, media- en entertainmentindustrie. Opdrachtgevers weten dat zij bij Born4Jobs terecht kunnen voor uiteenlopende vragen. Beije: “Wij doen de executive search voor een directiefunctie bij een mediabedrijf tot het snel leveren van een receptioniste voor één dag.”
  Qua arbeidsbemiddeling wil Beije ‘alles kunnen aanbieden’, van uitzenden, payroll tot detacheren. Om die uitgebreide dienstverlening en service te kunnen bieden schakelt Born4Jobs al sinds jaar en dag All About Flex in. Beije: “Wij zijn natuurlijk niet gespecialiseerd in alle actuele wet- en regelgeving. Natuurlijk lees ik mij wel in en probeer het allemaal bij te houden, maar het verandert voortdurend en wordt er niet gemakkelijker op, denk aan de Wet Arbeidsmarkt in Balans.”

  Parate kennis

  All About Flex heeft expertise in huis waar Born4Jobs graag een beroep op doet. Beije: “Bij hen kun je terecht voor advies als je met moeilijke vragen zit, zoals hoe zit het met die 30%-regeling voor een expat? Of heb je een BSN-nummer nodig voor iemand met een EU-paspoort? Zij hebben die kennis paraat.” Dat geldt volgens Beije zeker na de samenvoeging van de gespecialiseerde bedrijven in het nieuwe All About Flex begin dit jaar. “Daardoor hebben zij nog meer professionaliteit in huis en is het serviceniveau dat zij bieden nog hoger. Dat is voor ons heel prettig.”