DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  AVG-proof dankzij Data Protection as a Service Privacy AVG

  Terug

  De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) blijft een hoofdpijndossier, met name in het MKB en bij intermediairs. All About Flex schiet uitzendbureaus te hulp met Data Protection as a Service, een methode om AVG-proof te worden en te blijven. Wat houdt dat in?

  Veel bedrijven blijven de aanpak om volledig te voldoen aan de AVG voor zich uit schuiven, wat kan leiden tot een boete bij gerichte controles van de Autoriteit Persoons Gegevens (AP). Het aantal meldingen van een geconstateerd datalek blijft groeien. Dit speelt name in branches die veel met persoonsgegevens werken, zoals uitzendbureaus.

  Naast AVG ook EPV

  Alsof dit nog niet genoeg kopzorgen voor uw organisatie betekent, komt er naar verwachting nog een aanvulling op de AVG, namelijk de ePrivacy Verordening (ePV). Voor een gedeelte is de ePV de opvolger van de Telecommunicatiewet. De ePV richt zich specifiek op het beschermen van persoonsgegevens die ondernemingen via elektronische communicatie met elkaar uitwisselen.

  Dankzij Data Protection as a Service van All About Flex bent u AVG-proof én bent u tijdig voorbereid op aanvullende regelgeving.

  AVG bij uitzendbureau’s en andere organisaties

  Heeft u moeite met het voldoen aan de gehele AVG, en is uw organisatie niet AVG-compliant? Dan biedt All About Flex de mogelijkheid om een deeltijd Data Protection Officer (DPO) voor u in te schakelen. Die helpt bij het doorvoeren van praktische verbeteringen om uw uitzendbureau AVG-proof te maken en te houden.

  De eerste stap is meestal een uitgebreide intake. In een eerste sessie gaat u stapsgewijs door de hele AVG en kijkt u samen met de specialist wat er door u tot nog toe is gedaan om te voldoen aan de AVG, en wat er nog zou kunnen gebeuren. De DPO legt u vervolgens ook uit welke mogelijkheden er zijn voor verdere ondersteuning.

  Data Protection as a Service

  Inmiddels heeft All About Flex een aantal abonnementsvormen samengesteld die u als intermediair mogelijkheden bieden om samen met de DPO een kostenbesparend en effectief model te kiezen. U heeft dan de keuze om met behulp van model Brons, Zilver of Goud de belangrijkste AVG-regels in uw organisatie te borgen.

  Wanneer u kiest voor bescherming verkleint u het risico op bijvoorbeeld een datalek. Een mogelijke waarschuwing of zelfs een boete door de AP is dan al minder snel in beeld. De AVG is een verordening die ook regelmatig moet worden getoetst op actualiteit, met name op wijzigingen in uw organisatie.

  Voor al deze activiteiten heeft All About Flex de methode ‘Data Protection as a Service’ opgestart. All About Flex informeert u graag over wat deze dienstverlening voor uw bedrijf kan beteken.

  Meer weten? Neem contact op met Ron Post (All About Flex) via 088-0204400 of stuur een e-mail naar info@allaboutflex.nl