DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  AVG Compliant volgens de All About Flex-methode

  Terug

  De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is inmiddels al weer een jaar geleden ingevoerd. Veel bedrijven zijn vorig jaar met enige scepsis gestart met het bijwonen van AVG-informatiebijeenkomsten via hun branche of werden geïnformeerd door bedrijven die op het gebied van AVG hulp aanbieden. Ron Post, Data Protection Officer (DPO), van All About Flex merkt dagelijks bij klanten van het MKB, uitzendbureaus, intermediairs en ZZP’ers dat zij het afgelopen jaar zich er terdege van bewust waren dat zij op het gebied van het beschermen van persoonsgegevens het nodige nog moesten regelen.

  Maar wat is er dan het afgelopen jaar in de praktijk geregeld? De meeste bedrijven zijn slechts in staat geweest om een Privacy Verklaring op hun website te plaatsen, en een aantal organisaties is het gelukt een compleet verwerkingsregister op te stellen…

  Maar de AVG is meer dan dat. Hoe staat u ervoor met uw Privacy Beleid, heeft u al een Datalekprocedure en heeft u wel of geen afspraken met leveranciers en klanten gemaakt over Verwerkersovereenkomsten? Volgt u de ontwikkelingen op het gebied van Privacy, en heeft u uw personeel al getraind in het kader van Bewustwording over het beschermen van Persoonsgegevens?

  Deeltijd Data Protection Officer (DPO)

  Heeft u dus nog steeds moeite met het voldoen aan de gehele AVG, en is uw organisatie dus nog niet AVG-compliant, dan heeft All About Flex de mogelijkheid om een deeltijd Data Protection Officer (DPO) voor u in te schakelen. Wij starten met een AVG Informatie bijeenkomst van een uur, waarbij de DPO met u stapsgewijs de hele AVG doorloopt, en 1:1 met u doorneemt wat er door uw organisatie tot nog toe is gedaan om te voldoen aan de AVG.

  Startabonnement AVG Proof

  Op dit moment kiezen veel van onze klanten een startabonnement AVG Proof, waarbij wij mogelijkheden bieden om samen met de DPO een kostenbesparend en effectief model te kiezen. U heeft dan de keuze om met behulp van model Brons, Zilver of Goud een begin te maken om de belangrijkste AVG-regels in uw organisatie te borgen.

  De AVG is een verordening die ook regelmatig zal moeten worden getoetst op actualiteit, met name op wijzigingen in uw organisatie. Voor al deze activiteiten heeft All About Flex de methode ’Data Protection as a Service‘ opgestart. Wilt u meer weten, of heeft u interesse in de All About Flex-methode, mail dan naar sales@allaboutflex.nl, of neem contact met ons op via 088 – 0204450.