DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  Seminar WAB en CAO

  Alle diensten

  Welke flexondernemer loopt op dit moment niet rond met vragen over de WAB? Want op 1 januari is het al zover. Tijdens het Seminar WAB en CAO geven de flexbranche-experts van All About Flex en Köster Advocaten antwoord op alle relevante vragen. Aanmelden kan nog, maar wees er op tijd bij.

  Onlangs was het eerste Seminar WAB en CAO, georganiseerd door All About Flex en Köster Advocaten. Flexondernemers werden in één middag volledig bijgepraat over alle veranderingen waar zij per 1 januari a.s. mee te maken krijgen. Voor wie er niet bij kon zijn, geen nood. Voor het 2e seminar op 30 oktober zijn nog enkele plaatsen vrij.

  Waarom het seminar bezoeken?

  De implementatie van de nieuwe CAO, het afschaffen van de sectorverloning en de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) – als uitzendondernemer zit je met vragen waarop je vóór 1 januari antwoord moet hebben, zoals:

  • Wat is de uitwerking van de nieuwe CAO-wijzigingen?
  • Welke overgangsmaatregelen zijn nu al relevant?
  • Welke invloed heeft hogere WW-premie voor flex op de kostprijzen?
  • Hoe zit het met de transitievergoeding?
  • Welke (fiscale) gevolgen heeft de nieuwe definitie van payroll?
  • Wat betekenen de WAB en de CAO voor uw nieuwe uitzendovereenkomsten?

  Op die – en alle andere – vragen krijg je antwoord tijdens het seminar WAB en CAO, georganiseerd door All About Flex en Köster Advocaten. Na één middag ben je volledig op de hoogte van alle relevante veranderingen.

  Hoe ziet het seminar WAB en CAO eruit?

  Dé adviseurs in de flexbranche – Patrick Hustinx (All About Flex) en Maarten Tanja (Köster Advocaten (KADV))* – delen hier hun gedegen praktijkkennis. Hun heldere uitleg en precieze duiding biedt zeer praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kan. Geen saaie, lange presentaties, maar een interactieve, workshopachtige setting waarin elke deelnemer de ruimte en gelegenheid krijgt voor het bespreken van actuele onderwerpen waar hij of zij mee worstelt. Uitgangspunt is namelijk dat niemand de deur uitgaat voordat hij of zij antwoord heeft op alle relevante vragen over de veranderingen die per 1 januari a.s. ingaan.

  Nu aanmelden

  Er is op het seminar WAB en CAO plaats voor een selectief gezelschap van maximaal 25 personen. De eerste editie op dinsdag 15 oktober zat vol. Voor de 2e bijeenkomst op woensdag 30 oktober a.s. zijn nog enkele plaatsen vrij. Wees er snel bij.

  Praktische informatie:

  Data: 30 oktober 2019
  Tijd: 13:00 – 17:00 uur
  Locatie: Kasteel Montfoort, Kasteelplein 1, Montfoort
  Prijs: 220,- euro excl. BTW

  Klik op ‘Direct contact’ om je aan te melden of stuur een mail naar sales@allaboutflex.nl