DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

Voor intermediairs

Terug

Wil je de backoffice of salarisadministratie van je uitzendbureau uitbesteden? Als backoffice expert helpen wij jouw uitzendbureau verder. Heb je een vraag, bel dan naar +31 (0)88 020 4470 of stuur een mail naar support@AllAboutFlex.nl. Wil je een nieuwe klant aanmelden, dan kun je dat doen met dit formulier. Andere formulieren en documenten vind je hier.

Benut je overigens de extra’s van All About Flex al?

 • Loonkostenvoordelen
 • 20% extra postings op InGoedeBanen
 • 22% korting op Basisopleidingen Intercedent
 • 22% korting op kennisopleidingen van Armslag
 • Sporten voor minder op meer dan 1.200 locaties!

 

Loonkostenvoordelen

Per 1 januari 2018 is het premiekorting-stelsel vervangen door het zogenaamde loonkostenvoordeel-stelsel. Het Loonkostenvoordeel is een tegemoetkoming voor werkgevers die iemand vanuit een uitkeringssituatie in dienst nemen of herplaatsen. Het doorlopen van de procedure om loonkostenvoordeel te krijgen kost veel werk en vraagt om specifieke kennis. All About Flex ontlast al haar klanten hierin. Onze specialisten in subsidies en stimuleringsregelingen beschikken over speciale software om het proces rondom de aanvraag van deze regelingen zo optimaal mogelijk uit te voeren. Iedere nieuwe medewerker zal a.d.h.v. deze software getoetst worden. All About Flex zal zo daar waar dat kan loonkostenvoordeel voor u behalen.

20% extra postings op InGoedeBanen

All About Flex biedt u exclusief 20% extra postings per maand op een eerste contractperiode op jobposting van InGoedeBanen.nl. InGoedeBanen.nl (IGB) is al een decennium een van de meest gebruikte recruitmenttools in Nederland en België. IGB bedient bijna 70% van de top 100 vacatureplaatsers in Nederland (o.b.v. Jobfeed). Met IGB worden vacatures eenvoudig geplaatst op ruim 500 jobboards, social media en zoekmachines. Optimaal gebruikersgemak en zo weinig mogelijk handelingen waardoor een maximale tijdwinst wordt behaald. InGoedeBanen.nl is flexibel.

De applicatie importeert direct vacatures vanuit een CRM of ATS systeem. Maar u kunt natuurlijk ook de vacatures in de applicatie beheren en desgewenst zelf naar uw website exporteren.

22% korting op Basisopleidingen Intercedent

De Basisopleiding Intercedent voor het SEU-diploma geeft een brede en onmisbare basis voor een succesvolle loopbaan in de flexbranche. Met behulp van praktische opdrachten, herkenbare voorbeelden en recente jurisprudentie vergroot de Basisopleiding Intercedent kennis van uw medewerker(s) over onderwerpen zoals bijvoorbeeld arbeidsrecht, de driehoeksverhouding tussen uitzendonderneming, inlener en uitzendkracht, de ABU- en/of NBBU-cao voor uitzendkrachten, het voorkomen van ziekte en ziekte-uitkeringen. Na het volgen van de Basisopleiding Intercedent kan men het SEU-diploma van de Stichting Examens Uitzendbranche behalen. Door de relatie die Armslag Flexbranche opleidingen & e-learning met All About Flex heeft krijgt u 22% korting op deze opleidingen!

22% korting op kennisopleidingen

Armslag is specialist in opleidingen voor de flexbranche. Armslag helpt om kennis te vergroten of bij te spijkeren en heeft een uitgebreid aanbod kennisopleidingen. Van Opfriscursussen en cursussen over de ABU en/of NBBU cao tot specifieke modules Documentherkenning 4400-I norm en over bijvoorbeeld Sociale Zekerheid, Belasting & Inlenersaansprakelijkheid. Relaties die hun backoffice door All About Flex laten verzorgen ontvangen 22% korting op de kennisopleidingen van Armslag. Ook op VIL-VCU veiligheidsopleidingen krijgt u deze hoge korting.

Sporten voor minder op meer dan 1.200 locaties!

Voor uitzendkrachten en eigen medewerkers van uitzendbureaus die met All About Flex werken heeft All About Flex een geweldige aanbieding. Iedereen weet dat sporten gezond is, dat hoeven wij niemand uit te leggen. BedrijfsFitnessOnline wil sportparticipatie stimuleren door het nog leuker te maken. We geven je korting op het abonnement bij jouw favoriete sportschool! Waar heb ik dit aan te danken, denk je? Alleen omdat we onze klanten en hun medewerkers graag een mooi voordeel bieden!

Waar kan ik heen? Een korting is mogelijk bij meer dan 1.200 sportscholen in Nederland. Meld je hier aan en klik of tik op het menu-item ‘Locaties’! Op deze webpagina is ook je aanmelding mogelijk bij jouw favoriete sportschool. De code die nodig is voor je aanmelding kun je krijgen door een verzoek / bericht te sturen naar support@AllAboutFlex.nl.

Staat jouw favoriete sportschool er niet bij? Ga naar deze website en geef je sportschool door als suggestie. We nemen contact met ze op om te zien wat er mogelijk is!

Naast je collega’s ben je van harte welkom om vrienden en familie mee te nemen! Meld ze aan via jouw persoonlijke account. Ze kunnen zich aanmelden voor een lidmaatschap tegen dezelfde fantastische korting via het collectieve pakket aangeboden door All About Flex!