DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

Verzuim- en SV-diensten

Alle diensten

Hoewel we klanten vaak adviseren om meer gebruik te maken van premiekortingen en subsidie-mogelijkheden, zien we in onze adviespraktijk vaak dat klanten er niet aan toe komen om dit echt optimaal te organiseren. Daarom verzorgt All About Flex sinds 2010 ook het verkrijgen en optimaliseren van premiekortingen en subsidies voor haar klanten.

Verzuim- en SV-diensten

SV-regelingen

All About Flex biedt oplossingen voor ondernemingen die hun gebruik van SV-regelingen zoals premiekortingen op orde willen krijgen, willen optimaliseren of willen uitbesteden.

Specialistische kennis

Met onze specialistische kennis, zelf ontwikkelde software en ons call center sporen we potentiële loonkostensubsidie en premiekorting voor je op. We verzorgen de vereiste formulieren en documenten zodat je subsidiemaatregelen optimaal kunt benutten en aan alle wettelijke eisen voldoet. Onze aanpak zorgt voor besparing op de loonkosten en daarmee voor lagere werkgeverslasten.

Reparatie achterstallige subsidies en regelingen

All About Flex kan zorgdragen voor reparatie van achterstallige subsidies en regelingen. Wij noemen dit de Reparatieovereenkomst. Daarna kun je ook bij ons terecht voor de uitbesteding van de dagelijkse operatie van de uitvoering van deze regelingen: de Uitvoeringsovereenkomst. Voor al jouw nieuwe medewerkers controleren wij wie recht heeft op een regeling en zorgen wij dat maximale besparing wordt benut.

Doelgroep Manager®

Als alle processen onder controle zijn, kun je actief gaan sturen: wij helpen dan bij de optimalisatie van het gebruik van regelingen in jouw organisatie en vestigingen. Denk hierbij aan rapportages, incentives en systeemoplossingen. Ook behoort een softwarelicentie van Doelgroep Manager® tot de mogelijkheden.

Loonkostensubsidies

Ons uitgangspunt is om je zo min mogelijk te belasten tijdens onze dienstverlening. Je geeft ons eenmalig toegang tot de gegevens die nodig zijn om ons werk voor je te doen en wij regelen de rest. Met onze knowhow en zelfontwikkelde software zijn wij in staat om optimaal potentiële loonkostensubsidies te op te sporen en de verkregen subsidies veelal te verveelvoudigen. Je krijgt één aanspreekpunt zodat coördinatie en planning optimaal verlopen.

Positief resultaat

Wij zijn geen, geen ‘hit and run’-bedrijf, maar gericht op lange termijn-resultaat bij van onze klanten. Door onze unieke werkwijze met eigen specialistische software en persoonlijk contact met uw medewerkers, zorgen wij dat u slimmer en méér gebruik gaat maken van subsidieregelingen. Wij ontzorgen doordat we de hoogste privacy-waarborgen en data-veiligheid kunnen bieden en werken op basis van ‘no cure, no pay’. Wij garanderen u een positief resultaat zónder financieel risico.