DIRECT CONTACT MET ONS

  Algemeen
  +31 (0)88 020 4400
  Sales
  +31 (0)88 020 4450
  Finance
  +31 (0)88 020 4460
  Support
  +31 (0)88 020 4470
Adres
Korte Muiderweg 2-A
1382 LR Weesp
Post
Postbus 5081, 1380 GB
E-mail
info@AllAboutFlex.nl
Of laat een bericht achter

  All About Flex verzorgt de backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt. De backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt

  Terug

  All About Flex verzorgt de backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Zij is dé kennispartner voor uitzendbureaus en andere bureaus voor personeelsbemiddeling.

  De backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt
  All About Flex verzorgt de backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Met meer dan 25 jaar ervaring met uitzenden en payrolling en ontstaan vanuit de personeelsbemiddeling kun je terugvallen op een deskundige, betrouwbare partner.

  Laagdrempelig een uitzendbureau starten
  Werven en selecteren is steeds meer een specialisme. Uitzendbureaus en intermediairs moeten daar op focussen. All About Flex zorgt als dienstverlener voor uitzendorganisaties en intermediairs op de arbeidsmarkt voor de rest. All About Flex wil mogelijk maken dat ondernemende mensen met een lage investering en weinig kennis van juridische zaken risicoloos een uitzendbureau kunnen starten.

  Helpen in elke fase van het bedrijf
  Na hun opstart wil All About Flex ondernemers helpen bij die vraagstukken die passen bij de fase waarin hun organisatie zich bevindt. All About Flex is dé kennispartner voor uitzendbureaus met één loket voor diverse diensten voor hun backoffice.

  Onze visie
  Naast ‘fair play’ hechten we sterk aan de waarden:
  1. Transparantie
  2. Eerlijkheid
  3. Duidelijkheid
  4. Menselijkheid

  1. Transparantie
  Als je eerlijk en duidelijk bent, heb je ook geen geheimen. Niet voor uitzendkrachten, klanten of andere stakeholders. Transparantie gaat over openheid, zichtbaarheid en toegankelijkheid. All About Flex geeft dan ook graag inzage in haar bedrijfsvoering, werkwijzen, processen en tariefsopbouw.

  2. Eerlijkheid
  Eerlijkheid is het uitgangspunt van ons handelen en onze dienstverlening. Een eerlijke prijsstelling, eerlijke verwachtingen richting de klant en een eerlijke behandeling van de uitzendkrachten voor wie wij werken.

  3. Duidelijkheid
  Wij houden van duidelijkheid en zijn wars van rookgordijnen en lege hulzen. Je kunt nog zulke mooie verhalen verkopen, maar wanneer je het vervolgens niet kunt waarmaken heb je uiteindelijk niets aan de luchtspiegeling die je beloofde. Daarom zegt All About Flex waar het op staat en windt ze er geen doekjes om. Ze ziet het geven van duidelijkheid immers als één van haar kerntaken.

  4. Menselijkheid
  Een klant is geen omzetregel en een uitzendkracht geen burgerservicenummer. Het zijn mensen met een naam, met persoonlijke doelen, ambities en verwachtingen. Adviseren, opleiden, backoffice dienstverlening zijn diensten, diensten die alleen tot stand komt door het samenwerken van alle betrokkenen. De relatie tussen All About Flex en haar uitzendkrachten en opdrachtgevers is dus van wezenlijk belang en daarom is die relatie verweven in de dienstverlening.